02dec16:0017:00Koncert med koret Råcreme

Detaljer

Glæd dig til korkoncerten med Råcreme i KulturStationen lørdag den 2. december.

Døren og baren åbnes kl. 15, så kom gerne i god tid. Billetter koster 50 kroner og du tilmelder dig, når du køber din billet via følgende link: https://arrangementer3050.nemtilmeld.dk

Energi og begejstring i Koret Råcreme

Med Råcremes’ nye dirigent Jesper Holm er koret kommet ind i en ny fase. Jesper får leget puls og rytme ind i kroppen hos den enkelte sanger og kombineret med korets’ fede klang, giver det et smukt resultat. Udstrålingen af energi og begejstring er uændret og du bliver fortsat glad og rørt af at høre Råcreme synge! Med nye sange som Queens’ “Don’t stop me know”, David Bowie’s “Life on Mars” og Stevie Wonder’s “Master Blaster” bliver det et brag af en koncert. Nyt på repertoiret er også “Solen er så rød mor”, hvor pulsen kommer ned og vi nyder den lyse vokalklang. Der bliver også fællessange, hvor vi synger sammen med dig i publikum.

Vi glæder os til at se dig – velkommen!

Arrangør: Råcreme
RÅCREME består af 50-60 sangglade kvinder og mænd mellem, opdelt i 4 stemmegrupper, tenor, bas, sopran og alt. I RÅCREME har vi fokus på de musikalske udfoldelser, men vi lægger også vægt på at have det sjovt sammen.

Mere

Tidspunkt

(Lørdag) 16:00 - 17:00(GMT+01:00)