UGENS PROGRAM

Der er mange fællesskaber, som benytter sig af huset. Mens KulturStationen er lukket pga. renovering, vil aktiviteterne foregår andre steder. Se nedenfor under det enkelte aktiviteter. Ændringer er skrevet med rødt.

 

Se, om der også er noget for dig! Har du en ide til et nyt fællesskab? Så skriv til os på info@kulturstationen3050.dk

 

MANDAG

Nordic Walking:
Nordic walking fra KulturStationen fortsætter hver mandag hele sommeren. Hvis du er ny husk at kontakte en af kontaktpersonerne først.

Vi går hver mandag kl. 10 fra KulturStationen. Vi går 7 – 8 km i pænt tempo (1½ – 2 timer), og vi går i al slags vejr! Med eller uden stave, det vigtigste er, at vi kommer ud at gå. Vil du med? Kontakt Jytte på 2462 7590 el. Vibeke på 2361 8757.

Kor: Koret Råcreme består af ca. 50 sangglade kvinder og mænd mellem 30 og 75 år, som mødes i huset kl. 19.-21.30 for at øve. Læs mere om koncerter og optagelse på råcreme.dk

Cafe Krampen:
Cafe for epilepsi-berørte holder pause i øjeblikket.

Find flere informationer her:
cafekrampen.dk

Blomsterbinding: Hver anden mandag er der gratis blomsterbinding fra kl. 14-16. Pt. er holdet helt fyldt op, men kontakt gerne arrangør Jonna Frost Hansen på jonna.frosthansen@gmail.com, så du kan komme på ventelisten.

Tirsdag

Bordtennis:
Bordtennis tirsdag og torsdag 10-12 bliver fra tirsdag den 7. maj midlertidig flyttet til Humlebæk Idrætscenter, Langebjergvej 350.
Husk skiftesko!

Vi har bat og bolde klar. Tilmelding hos Jørn Sarup via sms 4243 0098.

Yoga: LOF udbyder adskillige yoga-hold i KulturStationen. Læs mere om de forskellige hold ved at søge på ‘yoga’ på LOF’s hjemmeside: lofkurser.dk

Papirblomster: 
Holder sommerferie til august.

Vil du lære at lave papirblomster og farve crepepapiret i en den rigtige nuance, så er værkstedet åbent tirsdage kl. 10.00 – 12.30. Kurset er gratis, men der er begrænset antal deltagere, og tilmelding skal ske forud hos Jonna: jonna.frosthansen@gmail.com

Repair Cafe:
Der er nu sommerlukket i Repair Cafe. Den vender tilbage til september. 

Kom og få hjælp til dine småreparationer! Cafeen er et samarbejde med Frivilligcenteret Fredensborg. Dorthe sidder klar kl. 19.30-21.00 til at give en hånd med til dine tøjreparationer. Læs mere her: REPAIR CAFÉ

 

Torsdag

Fællessang:
Er flyttet til Humlebæk Bibliotek under renoveringen.

Vi synger kl. 11-12.15 med Lis Abildtrup ved klaveret. Der bliver ikke sunget i skoleferierne, men ellers er der sang hver torsdag til og med maj.

Tilmelding er ikke nødvendig, du kommer bare – men du skal være medlem af  KulturStationen.

Bordtennis:
Se opslaget om tirsdagen.

Du kan spille bordtennis i KulturStationen torsdag kl. 10-12 og tirsdag kl 10-12. Vi har bat og bolde klar. Tilmelding hos Jørn Sarup via sms 4243 0098.