15jun17:3019:15FOREDRAGom lændesmerter ved det lokale SpecHealth

Detaljer

De lokale fysioterapeuter og osteopater fra SpecHealth afholder endnu engang et foredrag om lændesmerter. Det’ gratis – men tilmeld dig gerne på https://system.easypractice.net/event/foredrag-om-laendesmerter-f44b9

Har du oplevet smerter i lænden? Det har de fleste. Om dette måtte være akut, konstant eller måske kommer det igen, igen og igen. De fleste har også prøvet smertestillende, måske træning og øvelser, løb eller noget helt tredje? Måske smerten er så intens at du ikke kan lave din sport længere eller ikke kan passe dit arbejde. Kom og blive klogere på smerterne, og osteopatiske tilgang til undersøgelse og behandling.

Foredraget er til dig med lændesmerter eller hvis du er læge, fysioterapeut eller anden sundhedsperson og vil høre lidt om hvordan vi i SpecHealth undersøger og behandler.

Lidt om SpecHealth:
Christian Danø Møller
Aut. D.O. MSc. Osteopat M.R.O.DK og Aut. Fysioterapeut
Christian skrev sit speciale i sammenhængen imellem kejsersnit og lændesmerter, som viste at dem der fik kejsersnit ofte havde smerter i lænden efterfølgende.
Ved blid behandling kunne der opnåes en signifikant reduktion af smerterne.

Frederik Bahne Kvesel
Aut. D.O. MSc. Osteopat M.R.O.DK og Aut. Fysioterapeut
Frederik skrev speciale i kroniske lændesmerter hos mænd i alderen 25-65 år. Der viste sig en tendes, at behandling med flere teknikker og et bredere behandlingsperspektiv havde bedre effekt end enkelt behandlingsteknikker.

Lars Peter Pedersen
Aut. D.O. MSc. Osteopat M.R.O.DK og Aut. Fysioterapeut
Lars skrev sit speciale omkring osteopatisk behandling som supplement eller et alternativ til konventionel behandling af mellemøres betændelse hos spædbørn.

Alle 3 arbejder til dagligt med mennesker med smerter i lænden og møder både personer med akut opstået hold i lænden samt vedvarende smerter.

17.30 – 17.45 : Velkomst og introduktion
17.45 – 19.00 : Foredrag omkring lændesmerter samt hvordan vi behandler netop dette område
19.00 – 19.15 : Q&A samt deling af erfaring inden for området

Mere

Tidspunkt

(Torsdag) 17:30 - 19:15(GMT+02:00)

STED/LOKATION

KulturStationen

Humlebæk Center 44, 3050 Humlebæk

Arrangør