Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

Udstilling med værker af Karen Borch

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Udstilling med værker af Karen Borch fra den 8 maj til og med 20 juni 2021. Udstilllingen er åben i weekenderne fredag kl.14-17, lørdag og søndag kl.11-15.aJeg maler det, der bevæger mig. Oftest naturen.Min måde at komme den nærmere er jo æstetisk og helt uvidenskabelig - men det at male kan alligevel føles, som at komme tæt på en essens.Jeg håber, at mine billeder også kan opfattes politisk. For jeg vil gerne vække en trang til nænsomhed overfor naturen - nu hvor den er så uhyrlig truet.I portrætterne forsøger jeg at balancere lighed med udtryk. Også her håber jeg at fastholde en øjeblikkets essens.

Gratis

Velkommen til Baun On Beatles..

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Søren Baun på piano og sang, Andreas Møllerhøj på bas og Ulrik Brohus på trommer fortolker Beatles-sange i jazz-, swing-, latin- og funkudgaver med en uimponeret friskhed, der fryder og provokerer på samme måde som i de gode gamle 60’ere.

100kr

Benny – livet er ikke det værste man har

Kulturstationen Humlebæk Center 44

En humoristisk og glædespredende cabaret, hvor man lærer Benny Andersen som person og hans uimodståelige viser bedre at kende. Billetter købes på https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/benny-3/

95kr – 135kr

Udstilling med værker af grafiker Hanne M. Winkel

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Hanne Marie Winkel laver grafik på den “ gammeldags” måde. Hun graverer, skærer og ætser sine motiver på zink- eller kobberplader, hvorefter disse trykkes på en dybtrykspresse.Kendskabet til de grafiske processer blev uddybet i årene 1999 - 2016 på værksteder i Paris, hvor hun boede efter et langt arbejdsliv som lærer - i Humlebæk.Hendes motivverden er mangfoldig - ofte med et islæt af humor.Har udstillet i Danmark, Sverige og Frankrig. Er medlem af Fyns Grafiske Værksted, Grafisk Gruppe, Havarthigården samt Kunstrunden Nordsjælland. Optaget i bogen: 101 Kunstnere ( årgang 2014 ).

Gratis

Udstilling med værker af Hanne Karin Jakobsen

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Udstilling med værker af Hanne Karin Jakobsen den 7. august til og med 12. september 2021. Udstilllingen er åben i weekenderne fredag kl.14-17, lørdag og søndag kl.11-15.

Gratis