Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

KulturStationen inviterer til en sommeraften på KulturStationen

Vi håber på en lun eftermiddag og aften i Postgården med musik, sang og hyggeligt samvær. Bliver det køligt, trækker vi indenfor i Postsorteringen. Vi har været så heldige at få den næsten lokale duo Reg&Andreas til at spille og synge for os. Duoen består af den canadiske sanger, nu bosat i Humlebæk, Reg Downey […]

50kr

Foredrag ved børneneurolog Helle Hjalgrim

Cafe Krampen

” Epilepsi er andet end anfald ”  Cafe Krampen byder indenfor til oplæg ved børneneurolog Helle Hjalgrim  i KulturStationen,  Humlebæk Center 44 (lige ved stationen). Tilmelding til Thorkild Wilson Føns på 23204486 eller mail thorkild.wilson@gmail.com Det er gratis at deltage. Velkommen.

Kom til affaldsindsamling i Humlebæk

Kulturstationen Humlebæk Center 44

19. september 2020 kl. 10-13 inviterer Naturfredningsforeningen og KulturStationen til den årlige affaldsindsamling.

Ballroom med Nivå Big Band

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Det er nu en fast tradition at der bliver holdt Ballroom med Nivå Big Band i KulturStationen.

100kr

Billedmageren fra Dageløkkevej – om Arne Ungermann

De fleste danskere kender Arne Ungermanns streg: Måske fra Palle alene i verden eller fra andre klassiske billedbøger. Færre er nok klar over, at Arne Ungermann boede i Humlebæk fra 1938 til sin død i 1981. Antikvar og boghistoriker Christian Kaaber fortæller om Arne Ungermanns liv og illustrationer.

NY DATO/ Humlebæk Kulturforsyning præsenterer Souvenirs

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Humlebæk Kulturforsyning (KULTUR3050.DK) står bag denne koncert med duoen bag ørehængere som “I et Sommerhus”, “Jeg troedʼ du var hos Mikael” og “Jeg hader Susanne”.

125kr – 450kr