Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KulturStationen inviterer til en sommeraften på KulturStationen

14/08/2020 17:00 21:00

Vi håber på en lun eftermiddag og aften i Postgården med musik, sang og hyggeligt samvær. Bliver det køligt, trækker vi indenfor i Postsorteringen.

Vi har været så heldige at få den næsten lokale duo Reg&Andreas til at spille og synge for os.

Duoen består af den canadiske sanger, nu bosat i Humlebæk, Reg Downey med den karakteristiske store, bløde stemme, og den alsidige pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen fra Hillerød. De har i 4 år udgjort en hjertevarm duo, der begejstrer publikum ved deres mange koncerter i både Danmark og udlandet. 

Deres smittende humor og livsglæde betyder, at man bliver draget med af musikken og løftet op af de flotte sangtekster. De to stemmer og klaver danner et helt særligt lydunivers, hvor duoen leverer smukke sange i egne fortolkninger. Man kan både opleve dem synge deres egne sange, som for eksempel ”Another Chance To Fly” samt kendte sange som eksempelvis “Bridge Over Troubled Water” og sange fra film og musicals.

Vi glæder os til en hyggelig fredag aften. Det er nye tider, vi overholder covid-retningslinier med hygiejne, afstand mv, så alle kan føle sig trygge. Deltagerantallet er begrænset. Det er muligt at købe vand, øl, vin og snacks.

Billet til sommeraftenen koster 50 kr. og inkluderer en vand, øl, eller et glas vin og snacks.

Den musikalske underholdning er delt i 2 dele.

I pausen omkring kl 18 vil der være mulighed for spisning og du er velkommen til at medbringe din egen mad dog ikke drikkevarer. Der er også mulighed for at købe mad fra Madkollektivet Naboskaber fra Fredensborg. De serverer:

Confiteret kylling med svampe, bagte rodfrugter, salater og friskbagt surdejsbrød.

Vegetarer bliver også mætte.

Pris 150 kr. Tryk her for at købe adgangsbillet incl. mad.

Spisebilletsalget slutter 10. august.

Billetter til sommeraftenen og til spisning bestilles efter først til mølle princippet via ovennævnte link eller billetknappen.

Arrangementet støttes af Kulturudvalgets Bylivspulje.

Vi glæder os til at se dig på KulturStationen.