Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kulturaften i Humlebæk

11/09/2020 11:00 22:00

Meget er ikke som det plejer at være. Gode gamle traditioner har ikke kunnet gennemføres, vi har oplevet aflysninger og restriktioner, det har været svært at mødes til samvær, glæde, underholdning og inspiration. 

Nu er vi ved at vænne os til de nye retningslinjer.

Humlebæk Kirke og KulturStationen er gået sammen og har set på, hvad sker der på en fredag i september i Humlebæk?

Der viser sig faktisk rigtig mange muligheder for en god oplevelse, se bare denne liste:

 Humle Bio

Viser THE PERSONAL HISTORY OF DAVID COPPERFIELD. Billetter købes via Humle Bio’s hjemmeside www.humlebio.dk

Humlebæk Havn

Er oprindeligt anlagt som krigshavn for kanonbåde under kong Frederik den 6., men aldrig færdiggjort, da staten gik bankerot. Inderhavnen er i dag den smukke sø ved kunstmuseet Louisiana og Humlebæk kirkegård.

 Klokken 18.30 – 20.00 Havnefoged Per Pedersen inviterer indenfor i havnekontoret og fremviser og fortæller om fotos fra tidligere tiders folk på havnen.

Klokken 18.30 – 20.00 Kanonerer i uniform fortæller om kanonerne og deres historie

Humlebæk Kirke

Fra klokken 20.00 Stien fra kirkegårdens indgang ved Havnevej vil være oplyst af fakler og viser vej til selve kirken, hvor der er:
– Trio First Take synger svenske viser

– Sognepræst Hans-Henrik Ross og præst Mona I. Høgh vil læse op af den nyudgivne bibel ”Biblen 2020, hvor sproget er ændret til et mere tidssvarende.

Klokken 20.30 Humlekvartetten underholder

Baunebjergscenen, Humlebæk Skole, Baunebjergvej 401

Klokken 19.30 Musikteatergrupen Ragnarock slår dørene op for en iscenesat teaterkoncert, bestående af fysisk teater og egne sange. Forestillingen handler om isolation og manipulation i et totalitært samfund, hvor et hold af ”tilfældigt udvalgte” er blevet sendt afsted på en ubådsmission. Ungdomsholdet prøver et nyt koncept af, hvor publikum vil opleve en mere koncentreret og action-packed udgave af de forestillinger, de måske har oplevet før. Alt i forestillingen er udviklet af deltagerne på UngFredensborg’s teaterhold i løbet af sidste års sæson.

Der er taget højde for Corona-reglerne, og biletter skal reserveres på forhånd ved at skrive en mail til ragnateater@hotmail.com

Louisiana

Til Kulturaftenen den 11. september byder Louisiana indenfor. Benyt lejligheden til at se eller gense museets tre aktuelle udstillinger: Fantastiske kvinder – den første store samlede præsentation af kvindelige surrealister. Per Kirkeby Bronze – udstillingen præsenterer bronzerne i dialog med Kirkbys egne malerier og med værker af hans af hans kunstneriske forbilleder. Tetsumi Kudo (Japan) – en radikal og visionær outsider. Du kan også gå en tur i Skulpturparken, og kommer du med børn, så er Børnehuset åbent fra kl. 11.00 – 18.00.

Der er gratis adgang til såvel udstilling som til børnehuset.

Der skal indløses billet her på KulturStationens hjemmeside – tryk her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/mx3q0261z3

Museet er åbent kl. 11.00 – 22.00. Bemærk at Louisiana  til, at man forud for besøget booker tid for ankomst til museet. Hent et TIMESLOT FRIwww.Louisiana.dk

KulturStationen

Klokken 15.00 Fredensborg-Humlebæk Lokalhistorisk Forening afholder reception for udgivelse foreningens årbog ”AT VÆRE DER – fotografen Stefan Kai Nielsen”. Endvidere er etableret ”Bio” med udvalgte fotos fra Stefan Kai Nielsen’s 50 år som fotograf. Se separat opslag her på hjemmesiden.

Klokken 17.00 Artist-talk om udstillingen ”Origin” i Galleri KulturStationen ved udstillende billedkunstner Ege Arp-Hansen. Der skal indløses billet her på KulturStationens hjemmeside:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/m440duyhbt

Aarstiderne har doneret frisk frugt ,som er til fri afbenyttelse og placeret ved KulturStationen.

Covid-19 retningslinjer overholdes af alle. Der kan derfor være deltagerbegrænsning og tilmelding, se under de enkelt arrangementer.

Vi kalder det Kulturaften, for der foregår det meste, men der er enkelte arrangementer hele dagen. Vi håber, at mange vil bruge muligheden for at møde Humlebæks kulturliv en dag i september.

På gensyn

Humlebæk Kirke og KulturStationen

Har du spørgsmål så kontakt info@kulturstationen3050.dk

Kulturstationen

Humlebæk Center 44 3050