Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Konen i Muddergrøften med Andersens Kuffert Teater

12 juni 10:30

Kom til udendørs familieforestilling baseret på brødrene Grimms klassiske eventyr om den fattige fisker og hans grådige kone.

Andersens Kuffert Teater har ladet sig inspirere til en morsom dukketeaterforestilling om at lære at sætte pris på det nære, hvor den visuelle fantasi i høj grad bidrager til underholdningen.

Om stykket:

En fisk kommer sjældent alene, et ønske ej heller.

Fiskerens kone – Ilselill´ – ønsker sig et større hus og en støvsuger vil hun også have. Hun ønsker sig et slot med en god udsigt. Hun ønsker at være pave og måske også gud. Ilselill´s mand – Fiskeren – vil bare have ro til at fiske, så han kan få en god fiskesuppe. Han vil også gerne have ro til at tænke på Ilselill!

Da fiskeren en dag fanger en talende fisk, få Ilselill et større hus. Hun får så meget plads, at hun glemmer sin mand. Hun glemmer helt, at hun ikke er alene i verden. Hun glemmer, at der er en, som elsker hende, som hun er!

Historien ender meget overraskende med at Ilselill´s „flyvetur“ får en ret brat landing! Men om Hun lære noget af det, må du selv finde du af!

Teater for børn 3-9 år og deres familie.

Gratis med billet. Bestilles over Bibliotekets hjemmeside med følgende link:

https://www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer/boern-foraeldre/konen-i-muddergroeften-andersens-kuffert-teater

Arrangementet er et samarbejde mellem Fredensborg Bibliotekerne og KulturStationen i Humlebæk.

Hvis man vil være sikret en af de 80 ledige pladser, er det en god idé at hente billet. Det er dog også muligt blot at dukke op på dagen – såfremt der er plads.

Ansvarshavende arrangører: Humlebæk Bibliotek og KulturStationen

Gratis

Kulturstationen

Humlebæk Center 44 3050