Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering – udstilling af værker af Hanne Karin Jakobsen

6 august 15:00 18:00

Udstilling med værker af Hanne Karin Jakobsen fra den 6. august fra kl. 15 til 17, og til og med den 12. september 2021. Udstilllingen er åben i weekenderne fredag kl.14-17, lørdag og søndag kl.11-15.

Hanne Karin Jakobsen er maler og tegner, hun bor og arbejder i Humlebæk. Hun debuterede på Den Frie i 2009, på Charlottenborg i 2011 og i Janusbygningen i 2012, med en installation, her har hun i øvrigt har være censor et par år. Hun er medlem af Billedkunstnernes Forbund, BKF.

Hendes malerier er figurative, som til tider bevæger sig over i det nonfigurative, men der altid noget genkendeligt til stede. Inspirationen til motiverne findes overalt i naturen og blandt mennesker, – i de rum hvor vi færdes. Det er forførende motiver, som er åbne for fortolkninger.

Hanne Karin Jakobsen har fokus på såvel formens som farvens potentiale for at skabe associationer hos beskueren, der går på opdagelse i de underlige og smukke billeder.

Hun følger ikke nogen specifik retning eller stil, men forsøger at holde mange udtryksfulde muligheder åbne for sig selv.

Kulturstationen

Humlebæk Center 44 3050