Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Fastelavn på KulturStationen

19 februar 10:00 - 13:00

Igen i år afholder KulturStationen fastelavnsfest med maskeværksted, udklædning, masker, ansigtsmaling, ballondyr og naturligvis slår vi Katten af Tønden.

Sarah Due vil byde velkommen og inspirere til maskeværkstedet, hvor materialer og ideer står til rådighed.
Sarah er uddannet cand.pæd. i materiel kultur, og arbejder til daglig med børn i Børnehusene i Humlebæk. Sarah har tidligere har stået for kreative værksteder på KulturStationen og hun vil igen give inspiration til fantasifulde masker, som kan bæres til tøndeslagningen senere.

Ung Fredensborg kommer forbi med deres lækre kaffecykel og deres team af facepainters . De unge er ansvarsfulde og kompentente, og de tilbyder at male alt fra Spiderman til Elsa. De bruger vandbaseret ansigtsmaling og pensler og svampe til de fine ansigter. Kaffecyklen tilbyder cafelatte, espresso og Americano.

De kreative værksteder er åbne mellem kl. 10.00 og 12.00, og herefter er der tøndeslagning i gården. I år er der tre tønder, så alle kan komme til at slå. Vi kårer både en kattekonge og en kattedronning ved hver tønde. Og der er godter i tønderne og fastelavnsboller og juice til alle deltagere.

På KulturStationen glæder vi os til at se børn og voksne til en sjov og hyggelig formiddag. Det kræver ingen tilmelding.

Super Brugsen I Humlebæk har sponsoreret tønderne til tøndeslagningen, samt konge- og dronningekroner.

 

Detaljer

Dato:
19 februar
Tidspunkt:
10:00 - 13:00

Arrangør

Kulturstationen