Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på litteraturen – Signe Wulff: ”Jeg havde et køkken i Afrika”

13 oktober 19:00 21:00

Arrangør Humlebæk Bibliotek

Udover fortællerkunsten havde Karen Blixen kulinariske evner og en livslang passion for mad og vin. Forfatter og journalist Signe Wulff gør os klogere på baronessens gastronomiske verden.

Fredensborg Bibliotekerne og KulturStationen i Humlebæk præsenterer arrangementsrækken ”Smag på litteraturen”. I løbet af tre aftener går vi på opdagelse i maden i litteraturen og får pirret vores smagssanser.

Første foredrag er med journalist og forfatter Signe Wulff, der vil fortælle om Karen Blixens forhold til gastronomi og litteratur. Hør historien om Karen Blixens livslange passion for mad og vin, og om hvordan hun på sin afrikanske farm havde et køkken, der dannede ramme om hendes kulinariske udfoldelser. For hende var gastronomien en kunstform på lige fod med litteratur, musik og maleri, og hun brugte sin viden og erfaring fra køkkenet i sit forfatterskab og i særdeleshed i fortællingen ”Babettes Gæstebud”.  

Signe Wulff (f. 1979) er Cand.mag. i fransk og Moderne Kultur og Kulturformidling (KU) og arbejder som forfatter og journalist. Hun har skrevet I køkkenet med Karen Blixen – en biografi om Karen Blixen og hendes passion for gastronomi og flere deraf afledte bøger om baronessen. Signe Wulff skriver for Weekendavisen om gastronomiske og kulturelle emner inkl. en fast madklumme. Hun er desuden bidragsyder til Løgismoses mad- og vinmagasin og driver websitet Kvindevin – en blog om vin for kvinder og andre mennesker.

Billetpris: 50 kr. + gebyr / Biblioteksklubpris + medlemmer af KulturStationen: 40 kr. + gebyr. Tilmelding på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside: www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer

Kulturstationen

Humlebæk Center 44 3050