Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Kunstudstillingen “Breaking the Silence” om folkemord på Yazidier

Galleriet viser en udstilling med malerier og fortællinger malet og fortalt af yazidi-kvinder i Irak. Kvinderne modtager bl.a. traumebehandling gennem at male.
Alle er velkommen til ferniseringen fredag den 11. marts fra klokken 15.00 til 18.00 i KulturStationens galleri.

KulturStationen samler ind til Hjælp Ukraine

Lørdag 2.april 10-12 og søndag 3.april 10-12 kan du i KulturStationens gård aflevere renvasket tøj og legetøj til børn og voksne. Vi står klar til at modtage dig, og fylde hylderne i vores nye “butik”.

Hold Humlebæk Ren

Søndag den 3. april inviterer Kulturstationen til indsamling af affald.Når vi samler ind, er det først og fremmest for at holde byen og naturen ren. Men det handler også om at sende et signal om, at det ikke er i orden blot af at smide sit affald. Ikke mindst er det god læring for både […]

Biodiversitet – sådan skaber vi en rigere natur

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Biodiversiteten er i så alvorlig en krise, at eksperter og medier taler om den sjette masseuddøen på Jorden. Foredrag med biolog Michael Stoltze. Pris 100 kr.

100kr

Foredrag om kost og kronisk sygdom

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Hvordan kan du på en enkel og naturlig måde går fra syg til symptomfri. Foredrag med humor og lune af forfatter og kostvejleder Maria K. Larsen den 19. april kl. 19 - 21. 

Ballroom med Nivå Big Band

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Find balkjolen, butterflyen og danseskoene frem, for nu er der igen Ballroom med Nivå Big Band fredag den 20. maj kl. 19.30 i KulturStationen.

100kr