Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ølsmagning med Tikøb Bryghus – billet købes her

7 oktober 19:00 21:00

Mange undersøgelser har vist, at øl er sundt, derfor vil vi på KulturStationen sammen med Tikøb Bryghus gerne bidrage til den sunde livsstil 😉

Tikøb Bryghuset ønsker at bringe minder tilbage til dengang, øl blev leveret i trækasser og etiketterne kun var sat på, for at se, om det var fra det ene eller det andet bryggeri. Øl og bryggeri som noget autentisk vi husker fra engang, skriver bryggeriet om deres virksomhed.

Historien

Tikøb Bryghus blev etableret i 2016 i den lille idylliske landsby Tikøb i Nordsjælland nær Helsingør mellem Esrum og Gurre sø. Sidenhen flyttet til nye lokaler i Espergærde, da der ikke kunne findes egnede lokaler i Tikøb. Her blev bryggeriet udvidet og kan i dag brygge omkring 200.000 liter om året.

Bæredygtighed

Bryggeriet forsynes delvis med solenergi. 60 m² solceller bidrager med CO2 fri energi til brygning af ca. 15.000 liter øl. Ligesom al el købes fra vedvarende energikilder. Trækasserne er produceret på Næstved Sociale værksted, et værksted der er bemandet med mennesker med stor entusiasme og gå-på-mod.

“Vi mener, at genbrug af flasker bør være en del af vores koncept og vi arbejder derfor for at finde en brugbar løsning både produktmæssigt og økonomisk set.”

“Vores etiketter logo og anden identitet blev udviklet som et eksamensprojekt af en ung mand som derved havde noget rigtigt at gå til og ikke bare noget fiktivt. Identiteten/ logoet er sørøver tema og alle øl har navn efter dette tema ligesom det lidt gamle og autentiske udseende bidrager til sammenhængen.”

Brygmester Erik Jensen vil komme og fortælle om bryggeriets start og nye lokaler og lade os smage de gode produkter.

Tilmelding og betaling SENEST søndag den 3. oktober via dette link:

Begrænset antal deltagere.

Kulturstationen

Humlebæk Center 44 3050
175kr