Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Velkommen til Baun On Beatles..

27/05/2021 19:00 21:30

Torsdag d. 27. maj kl. 19.00 afholder KulturStationen en jazzkoncert med Baun on Beatles. Koncerten varer ca. 2 timer med en pause på 20 min. undervejs. Corona-regler overholdes.

Arrangementet gennemføres med tilskud fra Fredensborg-Humlebæk Kommunes Kulturudvalg. Billetter koster 100 kr. – link til billetsalg, se venligst nederst på siden.

Publikum kommer til at opleve, hvad der umiddelbart synes som en klassisk klavertrio med Søren Baun på piano og sang, Andreas Møllerhøj på bas og Ulrik Brohus på trommer, som fortolker Beatles-sange i jazz-, swing-, latin- og funkudgaver med en uimponeret friskhed, der fryder og provokerer på samme måde som i de gode gamle 60’ere.

Baun on Beatles har eksisteret i 12 år og har optrådt på Copenhagen Jazzfestival, Ærø Jazzfestival, Jazz I Trekanten, og de har spillet på mange af landets jazzklubber.

De lærte hinanden at kende på Rytmisk Musikkonservatorium i midten af 00’erne. I 2019 udgav de cd’en Baun on Beatles, som er optaget live med publikum.

Bandets bassist, Andreas Møllerhøj, er født og opvokset i Humlebæk, hvor han trådte sine barnesko i et hjem fuld af musik. Andreas startede som 9-årig på violin, men fik hurtigt smag for det lidt mere rockede. Ikke mindst da han startede i Bumleband – Centrets Fritidsklubs legendariske kluborkester, under ledelse af den mindst lige så legendariske Mikael Sandberg. Her blev violinen skiftet ud med keyboard, elbas og elguitar, og Andreas fik sammen med Bumleband mange gode musikalske oplevelser, fx det årligt tilbagevendende ‘Kommunerock’ på Bjerre Strand, Aalborg Musikfestival, Børnerock På Christiania og meget andet. Som 12-årig spillede Andreas og Bumleband sit første betalte job på Humlebæk Skole.

Disse spændende år gjorde udslaget i Andreas’ fremtidige vej i livet. Han afsluttede Rytmisk Musikkonservatorium i 2008 med en kandidatuddannelse som musiker og musiklærer. Siden da har han spillet med utallige danske kunstnere indenfor både rock og pop, men det er særligt jazzen, der har været omdrejningspunktet. Andreas spiller for tiden med kunstnere som Jesper Thilo, Jacob Fischer, Jakob Dinesen, Zier Romme, Niklas Knudsen, Mames Babegenush og mange andre på den danske jazzscene.

 

Kulturstationen

Humlebæk Center 44 3050