Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Fernisering 2/7 – Udstilling med værker af grafiker Hanne M. Winkel

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Hanne Marie Winkel laver grafik på den “ gammeldags” måde. Hun graverer, skærer og ætser sine motiver på zink- eller kobberplader, hvorefter disse trykkes på en dybtrykspresse.Kendskabet til de grafiske processer blev uddybet i årene 1999 - 2016 på værksteder i Paris, hvor hun boede efter et langt arbejdsliv som lærer - i Humlebæk.Hendes motivverden er mangfoldig - ofte med et islæt af humor.Har udstillet i Danmark, Sverige og Frankrig. Er medlem af Fyns Grafiske Værksted, Grafisk Gruppe, Havarthigården samt Kunstrunden Nordsjælland. Optaget i bogen: 101 Kunstnere ( årgang 2014 ).

Gratis

Artist talk med Hanne Marie Winkel

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Grafiker Hanne Winkel fortæller om sine værker og udstillingen søndag den 31. juli kl. 13 i KulturStationen.

Sommerfest i KulturStationen

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Sommerfest i KulturStationen med aktiviteter for børn og voksne i KulturStationen og i trekantområdet på østsiden af Stationen.

Jeg ser dig stadig – foredrag om demens ved Julie Rubow

Kulturstationen Humlebæk Center 44

UDSAT indtil videre: Foredraget "Jeg ser dig stadig" er hustruens Julie Rubows hjerteskærende, barske og kærlige fortælling om langsomt at miste sin mand til en sygdom, der rammer flere og flere.

Besættelsen i Asminderød-Grønholt Kommune

Kulturstationen Humlebæk Center 44

Foredrag ved Bent Skov Larsen, som fortæller om store og små begivenheder under besættelsen i den gamle Asminderød – Grønholt kommune.